Samtaler/terapi

Et samtaleforløb hos mig vil typisk starte med en indledende samtale, hvor det afklares, hvorfor du har henvendt dig, hvilke forventninger du har og hvad du gerne vil have ud af forløbet. Få mennesker kender svarene på ovenstående på forhånd, men sammen får vi defineret, hvad det er, jeg skal hjælpe dig med.

Vi tager udgangspunkt i aktuelle situationer, som du oplever udfordrende eller problematiske og arbejder henimod, at du opnår redskaber eller metoder til at håndtere disse og lignende situationer i fremtiden.

Hos mig er fokus ikke på at ”grave” i barndommen for at finde svar. I stedet er fokus på handlinger og på at finde løsninger, så du kan komme i gang med at leve det liv, som du gerne vil.

Nogle har blot brug for få samtaler, mens andre har behov for længere samtaleforløb.

Jeg anvender Metakognitiv terapi. Dette er en psykologisk behandlingsmetode, som har fokus på at reducere tidskrævende bekymringer og grublerier, og lære dig nye måder at forholde dig til dine negative tanker på. Der er efterhånden lavet mange gode undersøgelser, som påviser metodens effekt på behandlingen af en række psykiske lidelser.

Når man går til psykolog eller neuropsykolog er en god relation mellem psykolog og klient utrolig vigtig for at forløbet bliver en succes. Jeg lægger stor vægt på, at du hos mig føler dig tryg, respekteret og hørt.

Er du usikker på, om jeg kan hjælpe dig med din problemstilling? Så kontakt mig og lad os finde ud af det.

Kontakt mig

Udfyld formularen med dine informationer og jeg vil vende tilbage på din henvendelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg kontakter dig hurtigst muligt.​

Firmainformation

PsykologNK

CVR-nummer: 40130144

Frederiksgade 2A, 2. sal, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Tlf. +45 31 32 26 16 – læg gerne en besked på telefonsvaren.​

Psykolognk@protonmail.com

Jeg vender tilbage hurtigst muligt.