Neuropsykolog til behandling af hjernerystelse

Få hjælp til at komme tilbage til livet igen efter din hjernerystelse

I min klinik møder jeg mange mennesker, som er ramt af senfølger efter en hjernerystelse. Senfølger kan være hovedpine, hjernetræthed, depression osv. For nogle af disse mennesker føles det, som om livet er gået i stå. Nogle kan ikke længere arbejde, andre har måttet trække sig fra det sociale liv og mange er i mistrivsel. Som neuropsykolog har jeg et stort kendskab til, hvad en hjernerystelse er og hvad den kan medføre og jeg har erfaring med at hjælpe mennesker i gang med en bedre hverdag.

Jeg tager imod klienter med hjernerystelse i min klinik, der ligger i Hillerød. Her kan du nemt komme forbi, hvis du bor i byen eller et andet sted i området, f.eks. Lillerød, Fredensborg eller lignende. Jeg har desuden god erfaring med telefoniske konsultationer med mennesker ramt af hjernerystelse, og kan derfor have konsultationer med klienter i hele landet.

Jeg modtager både private betalere og klienter henvist af f.eks. kommuners jobcentre eller kommuners træningscentre eller af forsikringsselskaber. Ikke alle forsikringsselskaber dækker psykologhjælp på baggrund af en hjernerystelse, men har man udviklet angst eller depression, så er der ofte hjælp at hente.

Hvordan behandler en neuropsykolog hjernerystelse?

Fokusområder for terapien afhænger naturligvis af dine symptomer, din situation og din tilstand og derfor vil vores første konsultation have til formål at få defineret, hvordan jeg kan hjælpe dig. Fokusområder kan f.eks. være:

  • ​Håndtering af dine symptomer (hjernetræthed, hovedpine, koncentrationsbesvær osv.)
  • ​Tilbagevending til hverdagen
  • ​Tilbagevending til arbejde
  • ​Behandling af angst eller depression
  • ​Behandling af stress

Et overordnet fokus i terapien vil altid være, at du hjælpes tilbage til det liv, som savnes, i det omfang, som er muligt. I konsultationerne vil jeg bl.a. gøre brug af metakognitiv terapi.

Jeg har de seneste 5 år stået for den neuropsykologiske intervention til borgere med hjernerystelse i en kommune. Her har jeg i et tæt samarbejde med kommunens jobcenter, træningssektion, neuromentorer og neurooptometrister hjulpet borgere med hjernerystelse i gang med livet igen.​

Vil du vide mere? Så kan du altid kontakte mig

Hvis du ønsker flere informationer om, hvordan en neuropsykolog arbejder med behandling af hjernerystelser, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Det kan du også gøre, hvis du ønsker at bestille en tid en behandling, så du kan komme godt i gang med et forløb, der hjælper dig tilbage på benene efter en hjernerystelse.​

Kontakt mig

Udfyld formularen med dine informationer og jeg vil vende tilbage på din henvendelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg kontakter dig hurtigst muligt.​

Firmainformation

PsykologNK

CVR-nummer: 40130144

Frederiksgade 2A, 2. sal, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Tlf. +45 31 32 26 16 – læg gerne en besked på telefonsvaren.​

Psykolognk@protonmail.com

Jeg vender tilbage hurtigst muligt.