Undervisning/foredrag

Undervisning og foredrag

Jeg har god erfaring med undervisning/foredrag til pårørende til mennesker ramt af hjerneskade eller personale som arbejder med hjerneskaderamte.

Dette kan fx være i forbindelse med pårørendearrangementer eller opkvalificering af personale som arbejder med neurologiske borgere.

Temaer kan eksempelvis være psykiske/kognitive ændringer efter hjerneskade og hvordan man hensigtsmæssigt håndterer ændringerne eller håndtering af livet som pårørende til en hjerneskaderamt.

Du kan se et webinar om Svære følelser efter apopleksi/stroke, som jeg har holdt for Hjernesagens medlemmer ved at trykke på dette link: HjerneWebinar – Hjernesagen

Workshop

I samarbejde med BrainCare tilbyder jeg i øjeblikket workshops til Kommuner/jobcentre, som har kontakt med borgere med senfølger efter hjernerystelse.

Målet med disse workshops er at give sagsbehandlere, virksomhedskonsulenter m.m., der er i kontakt med borgere med senfølger efter en hjernerystelse, en dybdegående forståelse for hjernerystelse og senfølger heraf, og at styrke dem i kontakten med borgerne samt i hvordan indsatserne tilrettelægges, så der kommer udvikling i borgernes forløb og borgernes tilknytning til arbejdsmarkedet styrkes.

Kontakt mig for at høre mere om muligheder for undervisning / foredrag og workshop.​

Kontakt mig

Udfyld formularen med dine informationer og jeg vil vende tilbage på din henvendelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg kontakter dig hurtigst muligt.​

Firmainformation

PsykologNK

CVR-nummer: 40130144

Frederiksgade 2A, 2. sal, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Tlf. +45 31 32 26 16 – læg gerne en besked på telefonsvaren.​

Psykolognk@protonmail.com

Jeg vender tilbage hurtigst muligt.