Om psykolog Nadia

Jeg er Nadia Maina Korfitsen, en uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet og autoriseret af Psykolognævnet.

I min praksis specialiserer jeg mig i to områder: det psykologiske og det neuropsykologiske.

Det psykologiske område omfatter terapi og samtaler vedrørende forhold som depression, angst og stress. Det neuropsykologiske område involverer arbejde med personer ramt af hjerneskader og deres pårørende.

Jeg har gennemført en efteruddannelse i Metakognitiv Terapi (niveau 1 Masterclass) ved MCT Institute og er registreret som MCT terapeut. Metakognitiv terapi er den primære terapiform, jeg anvender til behandling af tilstande som depression, angst og hjernerystelse.

Udover min klinik i Hillerød udfører jeg en række psykologiske og neuropsykologiske opgaver uden for praksis, herunder neuropsykologiske undersøgelser og udarbejdelse af erklæringer for kommuner, jobcentre, forsikrings- og pensionsselskaber samt virksomheder.

Jeg samarbejder tæt med disse aktører og faciliterer samtaleforløb for borgere med depression, angst eller hjernerystelse, neuropsykologisk udredning og rehabilitering samt supervision af personale.

Jeg er aktivt medlem af Dansk Psykolog Forening, Selskabet Danske Neuropsykologer og Dansk Sundhedspsykologisk Selskab. Jeg modtager regelmæssig supervision af mit arbejde og holder mig fagligt opdateret gennem kurser og videreuddannelse.

Min baggrund inkluderer arbejde som psykolog og neuropsykolog på Rigshospitalet, Glostrup, hvor jeg udredte og rehabiliterede voksne med senhjerneskader samt faciliterede støttende samtaler med patienter og pårørende.

Jeg har også undervist pårørende i problemer relateret til hjerneskader og i håndtering af disse udfordringer samt i selvomsorg.

Sammen med en logopæd/talepædagog har jeg undervist pårørende til personer ramt af afasi (sprogproblemer efter apopleksi/stroke) i hensigtsmæssig kommunikation med den ramte, baseret på SCA-metoden.

Jeg har desuden deltaget i et projekt i samarbejde med en kommune om intervention til borgere med senfølger efter hjernerystelse, hvor jeg sammen med fysioterapeuter, ergoterapeuter, neurooptometrister og jobcenteret varetog den neuropsykologiske intervention.

Jeg samarbejder også aktivt med Hjernesagen, hvor jeg blandt andet har afholdt webinarer og udviklet undervisningsmateriale for pårørende til personer med senhjerneskade. Jeg arbejder i øjeblikket på at udvikle materiale til Hjernesagens forløb rettet mod unge pårørende.

Yderligere har jeg bidraget til et forskningsprojekt på Hvidovre Hospital om familieintervention med fokus på at forbedre familiers funktion efter livsomvæltende begivenheder.​

Kontakt mig

Udfyld formularen med dine informationer og jeg vil vende tilbage på din henvendelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg kontakter dig hurtigst muligt.​

Firmainformation

PsykologNK

CVR-nummer: 40130144

Frederiksgade 2A, 2. sal, 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Tlf. +45 31 32 26 16 – læg gerne en besked på telefonsvaren.​

Psykolognk@protonmail.com

Jeg vender tilbage hurtigst muligt.